Orar: Luni: Inchis  Marti-Duminica: 9-17,  Ultima intratre 16.30
  Localitatea CIUCEA, Strada PRINCIPALA, Nr.4, Judetul CLUJ
 
Evenimente

Evenimente - Muzeul Octavian Goga

"Centenarul României" - Expoziție de vară, ediția 2018
Şcoala Populară de Arte „Tudor Jarda” Cluj-Napoca şi Muzeul Memorial “Octavian Goga” din Ciucea, instituții aflate sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, organizează  joi, 12 iulie 2018, la ora 13, la Muzeul din Ciucea vernisajul  Expoziţiei de vară dedicată  aniversării Centenarului  Marii Uniri. 
Program artistic
În data de 29.06.2018, de la ora 19, Muzeul Memorial "Octavian Goga" va fi gazda evenimentului organizat de Fundația "Horea Brudasca"
Muzeul Memorial „Octavian Goga”  la Târgul European al Castelelor
În perioada 25-27 mai 2018, Muzeul Memorial „Octavian Goga”  a  participat la cea de-a IV-a ediție a Târgului European al Castelelor de la Castelul Corvinilor din Hunedora.
NOAPTEA MUZEELOR 2018
Muzeul Memorial „Octavian Goga” în parteneriat cu Şcoala Populară de Arte „Tudor Jarda” Cluj, sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, organizează sâmbătă, 19 mai, 2018, la sediul Muzeului Memorial „Octavian Goga” din Ciucea, str. Principală nr. 4, cea de-a paisprezecea ediţie a evenimentului artistic intitulat „Noaptea Muzeelor”
Comemorarea poetului Octavian Goga
Duminică, 6 mai 2018, de la ora 12  va avea loc comemorarea poetului Octavian Goga în Mausoleul de la Ciucea, unde acesta își doarme somnul de veci.
ANUNȚ

 În data de 15 august cu ocazia prăznuirii Adormirii Maicii Domnului, muzeul va fi închis.

 În zilele de 16 și 17 august  va fi deschis după programul normal între orele 9 -17 ( ultima intrare 16.30).

MICII GHIZI
 "Micii ghizi" de la Școala Gimnazială "Octavian Goga "din Ciucea au făcut o frumoasă prezentare o muzeului in limba engleză. 
PROGRAM SĂRBĂTORI PAȘTI 2018
In perioada Sărbătorilor de Paști, Muzeul va fi închis în zilele de 6, 8 și  9 aprilie. Sâmbătă, 7 aprilie, muzeul va fi deschis pentru vizitare între orele 10-14, ultima intrare ora 13.30. 
De la Răsinari la Ciucea
Acțiune a Școlii Gimnaziale „Octavian Gogaˮ Cluj-Napoca din cadrul proiectului „Multiculturalitatea în școala noastră ”, realizată în parteneriat cu Muzeul Memorial „Octavian Gogaˮ, Ciucea, ca un omagiu adus poetului Octavian Goga și prieteniei sale cu Ady Endre. 
ZIUA CULTURII NAȚIONALE
La Mulți Ani cu ocazia Zilei Culturii Naționale!
Au venit colindătorii!
 Astăzi, Muzeul Memorial ”Octavian Goga” a primit, cu drag, grupurile de colindători de la Școala Gimnazială “Octavian Goga" din Ciucea  și de la  Școala Gimnazială din Negreni!
Concurs de creație artistică pentru elevi "Ady Endre -140 ani de la nașterea poetului"
Juriul Concursului de Creație “Ady Endre”, ediția 2017, dedicată împlinirii  a 140 de ani de la nașterea poetului, în urma analizării celor 44 lucrări de artă plastică (picturi și desene) și 10 eseuri participante, a acordat următoarele premii și mențiuni:


-

Evenimente

TURUL MUZEULUI