Orar: Luni: Inchis  Marti-Duminica: 9-17,  Ultima intratre 16.30
  Localitatea CIUCEA, Strada PRINCIPALA, Nr.4, Judetul CLUJ
 
Evenimente

Evenimente - Muzeul Octavian Goga

MICII GHIZI
 "Micii ghizi" de la Școala Gimnazială "Octavian Goga "din Ciucea au făcut o frumoasă prezentare o muzeului in limba engleză. 
PROGRAM SĂRBĂTORI PAȘTI 2018
In perioada Sărbătorilor de Paști, Muzeul va fi închis în zilele de 6, 8 și  9 aprilie. Sâmbătă, 7 aprilie, muzeul va fi deschis pentru vizitare între orele 10-14, ultima intrare ora 13.30. 
De la Răsinari la Ciucea
Acțiune a Școlii Gimnaziale „Octavian Gogaˮ Cluj-Napoca din cadrul proiectului „Multiculturalitatea în școala noastră ”, realizată în parteneriat cu Muzeul Memorial „Octavian Gogaˮ, Ciucea, ca un omagiu adus poetului Octavian Goga și prieteniei sale cu Ady Endre. 
EXPOZIȚIE
Muzeul Memorial "Octavian Goga" organizează expoziția "Octavian Goga-Ipostaze ale unei personalități" în perioada 9 martie-9 mai 2018
ZIUA CULTURII NAȚIONALE
La Mulți Ani cu ocazia Zilei Culturii Naționale!
Au venit colindătorii!
 Astăzi, Muzeul Memorial ”Octavian Goga” a primit, cu drag, grupurile de colindători de la Școala Gimnazială “Octavian Goga" din Ciucea  și de la  Școala Gimnazială din Negreni!
Concurs de creație artistică pentru elevi "Ady Endre -140 ani de la nașterea poetului"
Juriul Concursului de Creație “Ady Endre”, ediția 2017, dedicată împlinirii  a 140 de ani de la nașterea poetului, în urma analizării celor 44 lucrări de artă plastică (picturi și desene) și 10 eseuri participante, a acordat următoarele premii și mențiuni:


Festivalul Naţional de Poezie "Octavian Goga"- 2017
Duminică, 22 octombrie 2017, începând cu ora 12, la sediul Muzeului Memorial “ Octavian Goga “ din Ciucea va avea loc cea de-a XXXIII-a ediţie a Festivalului Naţional de Poezie “Octavian Goga”.
 Aniversarea a 50 de ani de la inaugurarea Muzeului Memorial "Octavian Goga"
Cu ocazia aniversării a 50 de ani de la inaugurare, Muzeul Memorial „Octavian Goga” în parteneriat cu Şcoala Populară de Arte „Tudor Jarda” Cluj, sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, organizează o serie de acțiuni culturale dedicate acestui important eveniment.
Anunț - Concursul Național de Poezie "Octavian Goga"
Pentru omagierea operei şi personalităţii unuia dintre cei mai valoroşi poeţi români, Octavian Goga, Muzeul Memorial „Octavian Goga” din Ciucea în colaborare cu Consiliul Judeţean Cluj, Direcţia Judeţeană Pentru Cultură Cluj şi Uniunea Scriitorilor - Filiala Cluj organizează Concursul Naţional de Poezie „Octavian Goga”. 
Veturia Goga (n. 30 mai 1883 – d. 15 iunie 1979)
Un pios omagiu la împlinirea a 38 de ani de la trecerea  la cele veșnice a doamnei Veturia Goga
EXPONATUL ZILEI
Portretul Veturiei Goga, pictat de Ion Sima, în tehnica acuarelă pe hârtie, semnat , localizat și datat, dreapta jos cu negru: I.Sima, Ciucea, 19 aug.'971.
-

Evenimente

TURUL MUZEULUI