Orar: Luni: Inchis  Marti-Duminica: 9-17,  Ultima intratre 16.30
  Localitatea CIUCEA, Strada PRINCIPALA, Nr.4, Judetul CLUJ
 
Evenimente

Evenimente - Muzeul Octavian Goga

Muzeul Memorial „Octavian Goga”  la Târgul European al Castelelor
În perioada 25-27 mai 2018, Muzeul Memorial „Octavian Goga”  a  participat la cea de-a IV-a ediție a Târgului European al Castelelor de la Castelul Corvinilor din Hunedora.
NOAPTEA MUZEELOR 2018
Muzeul Memorial „Octavian Goga” în parteneriat cu Şcoala Populară de Arte „Tudor Jarda” Cluj, sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, organizează sâmbătă, 19 mai, 2018, la sediul Muzeului Memorial „Octavian Goga” din Ciucea, str. Principală nr. 4, cea de-a paisprezecea ediţie a evenimentului artistic intitulat „Noaptea Muzeelor”
Comemorarea poetului Octavian Goga
Duminică, 6 mai 2018, de la ora 12  va avea loc comemorarea poetului Octavian Goga în Mausoleul de la Ciucea, unde acesta își doarme somnul de veci.
ANUNȚ

 Duminică 27 mai și luni 28 mai 2018, cu ocazia sărbătorii Pogorârii Sfântului Duh (Rusalii), Muzeul va fi închis. 

MICII GHIZI
 "Micii ghizi" de la Școala Gimnazială "Octavian Goga "din Ciucea au făcut o frumoasă prezentare o muzeului in limba engleză. 
PROGRAM SĂRBĂTORI PAȘTI 2018
In perioada Sărbătorilor de Paști, Muzeul va fi închis în zilele de 6, 8 și  9 aprilie. Sâmbătă, 7 aprilie, muzeul va fi deschis pentru vizitare între orele 10-14, ultima intrare ora 13.30. 
De la Răsinari la Ciucea
Acțiune a Școlii Gimnaziale „Octavian Gogaˮ Cluj-Napoca din cadrul proiectului „Multiculturalitatea în școala noastră ”, realizată în parteneriat cu Muzeul Memorial „Octavian Gogaˮ, Ciucea, ca un omagiu adus poetului Octavian Goga și prieteniei sale cu Ady Endre. 
EXPOZIȚIE
Muzeul Memorial "Octavian Goga" organizează expoziția "Octavian Goga-Ipostaze ale unei personalități" în perioada 9 martie-9 mai 2018
ZIUA CULTURII NAȚIONALE
La Mulți Ani cu ocazia Zilei Culturii Naționale!
Au venit colindătorii!
 Astăzi, Muzeul Memorial ”Octavian Goga” a primit, cu drag, grupurile de colindători de la Școala Gimnazială “Octavian Goga" din Ciucea  și de la  Școala Gimnazială din Negreni!
Concurs de creație artistică pentru elevi "Ady Endre -140 ani de la nașterea poetului"
Juriul Concursului de Creație “Ady Endre”, ediția 2017, dedicată împlinirii  a 140 de ani de la nașterea poetului, în urma analizării celor 44 lucrări de artă plastică (picturi și desene) și 10 eseuri participante, a acordat următoarele premii și mențiuni:


Festivalul Naţional de Poezie "Octavian Goga"- 2017
Duminică, 22 octombrie 2017, începând cu ora 12, la sediul Muzeului Memorial “ Octavian Goga “ din Ciucea va avea loc cea de-a XXXIII-a ediţie a Festivalului Naţional de Poezie “Octavian Goga”.
-

Evenimente

TURUL MUZEULUI